top of page

Här finner du våra inlägg 

Senaste inläggen visas först, du kan dela inlägget på LinkedIn eller prenumerera på blogginläggen genom att ange din e-postadress och klicka på "följ vår blogg"

dator~~POS=TRUNC
Sök

Visste du att?

Visste du att? Vi har en policy, en intern egen policy som ger äldre kunder mer förmånliga priser på material när de väljer oss som låsinstallatör och leverantör.

Vi har nyligen skrivit ihop policyn för alla medarbetare att ta del av som ett led i att fortsätta ta hand om Ekerö Kommuns äldre invånare.

Vi kallar den för vår Visdomspolicy.


Visdomspolicy

Den är på plats för att vi oavsett om det är familjen Carlsson eller våra inhyrda samarbetspartners som via oss kommer i kontakt med våra äldre kunder, ska veta att de har rätt att ta del av våra förmånligare priser.

Vi gör mycket för vår kommun och våra invånare och har gjort det i åratal, utan att prata om det.

Men att vi värnar om äldre i samhället, med sina pensioner, färdtjänster, hemtjänster och andra stöd för att leva sin dag till dag är ingen hemlighet.

Vi kan inte göra allt, men vi kan göra en hel del.

Då vet ni, att när det är dags att byta lås hos mamma, pappa, farmor, farfar, mormor, morfar eller annan äldre, vän eller släkting så finns vi här!

Alla på företaget har en van hand med människor i alla typer av livssituationer och vi har alltid tid att lyssna, prata och förklara.


Varför?

För att vi kan.

För att vi vill.

För att det behövs.


Hos oss brinner lågan för de äldre, de har arbetat hela sina liv och alla vet att de där pensionerna sällan räcker till speciellt mycket.

Färdtjänstens resor är begränsade och kan vi erbjuda lite rabatt som någon hjälp när låsen behövs bytas, då gör vi det. Med värme och glädje!


Hur fungerar det?

Du kontaktar oss om vilket låsbehov som finns för dig, en anhörig eller en vän. Du får lämnar personuppgifter så som namn, personnummer, adress och telefonnummer. Vi gör ett kostnadsfritt hembesök eller begär bilder på berörda dörrar och ger sedan en offert på vad det skulle kosta att byta eller uppdatera låsen.

Sedan är det helt upp till er, er anhörig, er vän eller er släkting att kontakta oss för att få offerten installerad.

Sedan skickas en faktura, eller så betalas arbetet i vår butik med kort.

Vi erhåller minst 2 års garanti på såväl installationen som materialet som köpts från oss.

Vi behandlar era personuppgifter enligt gällande lagar och föreskrifter.

Vi kontaktar ingen i reklam eller marknadsförings syfte utan godkännande, till exempel.

Vi lämnar inte ut några som helt uppgifter om dig, din släkting, anhörig eller vän förutom om myndighet eller lag kräver det.


Det här är vi glada att vi kan erbjuda de äldre inom Ekerö Kommun.

Tveka inte att kontakta oss för att få veta mer!


Varma hälsningar i höstrusket!

Jan, Angelica och Timmy

Familjeföretaget BC Låsservice AB din lokala låssmed på Ekerö och Mälaröarna


Comments


Commenting has been turned off.

Tack för att du följer vår blogg!

bottom of page