top of page

Om oss 

41 år med BC Låsservice AB din lokala låssmed på Ekerö och Mälaröarna

"Vi ska bedriva en verksamhet som är både varm och betryggande för våra medarbetare och kunder"

- Jan Carlsson, Ägare

MicrosoftTeams-image (186).png
trä
BC Låsservice föreagsbil tidigt 90-tal
BC Låsservice föetagsbil och Timmy 90-tal
BC Låsservice lokal tidigt 90-tal
BC Låsservice Jan med företagsbil sent 80-tal
BC Låsservice företagsbil med Jan 1990
Presskonferens

Vilka är vi?

Vi är familjeföretaget med era säkerhetsbehov i fokus. Vi värnar om er som en del av våran vardag, en vardag vi själva vill känna trygghet och stolthet över.

Vad gör vi?

Vi levererar skräddarsydda säkerhetslösningar och felavhjälpande servicearbeten. Vi tillhandahåller även tjänster för nycklar, cylindrar och konsultation.

Varför vi gör det vi gör

För att säkerhet ska vara för alla. För oss är det viktigt att inte tumma på service och kvalité. 

trädörr

Jan Carlsson

“Det allra första uppdraget var att fälla in ett FAS 309 Låshus i en massiv trädörr.
Materialet var så hårt att hammaren inte var tillräcklig, vi fick byta till slägga.
Det var jag och Olle som åkte ut tillsammans på det uppdraget."

typ Writer

Ekerös låssmed i över 40 år

Ägare och grundare av BC Låsservice AB

Jag är Jan, även kallad Janne. Jag bor ute på färingsö med min sambo Camilla som jag levt med i över 30 år nu. Vår äldsta dotter kom -92 och henne har jag lämnat över stafettpinnen till nu när pensionen står för dörren. Året efter att vår dottern kom, kom vår son och han har de senaste åren arbetat som låssmed med mig här på BC Låsservice AB. Det kommer han fortsättningsvis också att göra, men med vår dotter vid rodret. Jag kommer finnas och finns redan nu i kulisserna på företaget men det är generation 2 som ska ta över framöver. Jag kan då ägna mer tid åt min sambo Camilla och vår katt som vår dotter lurade på oss förra året. De som träffat mig genom åren vet att amerikanska bilar är ett stort intresse som jag har och delar med min sambo, nu ser vi fram emot att den nya friheten som kom med pensionen nu kan spenderas på vägarna med husvagnen, förhoppningsvis tar den oss till de större bileventen runt om i landet. Jag har inte gått i pension helt, när det sker kommer jag att meddela det. Tills dess är jag fortfarande Låsjanne för alla er kunder, grannar och vänner. Välkomna till oss på BC Låsservice AB

Jan Carlsson, Ägare BC Låsservice AB din lokala låssmed på Ekerö och Mälaröarna
hjärna storming på papper

BC Låsservice:s Nya VD

Angelica Carlsson

Jag är definitivt inte ett okänt ansikte på BC Låsservice AB, nu är jag tillbaka efter nästan 10 år ute i stor Stockholm med erfarenheter från allt vad säkerhetsbranschen har haft att erbjuda. Tiden har sprungit iväg och över sommaren stötte och blöttes BC Låsservice AB:s framtid emellan familjens medlemmar. Tillslut slutade jag vara motsträvlig och sa ja till att ta över företget efter pappa. Det var ett svårt beslut, pappa har satt en enorm prägel och höga förväntningar på kvalitet, tillgänglighet och hjälpsamhet som är tuff att leva upp till. Under hela min barndom minns jag hur pappa alltid jobbade och på kvällarna somnade jag till det smattrande ljudet av när min mamma skrev BC Låsservice AB:s fakturor på sin skrivmaskin. Tiderna har förändrats men vi var alla överens om att det nu var dags. På det här sättet hoppas jag bidra till att få företaget att växa och moderniseras medan pappa har orken att hänga på. Själv är jag vansinnigt stolt över hur duktig min lillebror blivit som Låssmed under min pappas upplärning. Sist vi arbetade sida vid sida var nästan 10 år sedan och skillnaden då till nu är enorm. Inte bara kunskapsmässigt utan yrkesmässigt för oss båda. Jag är redo för nya utmaningar men hoppas kunna ha en balans emellan LåsAngelica och Angelica. Det är med visst vemod, nervositet och stolthet som jag nu tar fatt där pappa kliver tillbaka. Välkommen till oss på familjeföretget BC Låsservice AB

Angelica Carlsson, VD BC Låsservice AB din lokala låssmed på Ekerö och Mälaröarna
Hårdvara Verktyg

BC Låsservice AB - Timmy

Timmy Carlsson

Jag har de senaste 10+ åren arbetat sida vid sida med min pappa Jan här på BC Låsservice AB. Här har min fallenhet för att skruva och meka kommit till användning i min roll som Låssmed. Jag har haft en extra dragning mot Yale Doorman och spetsat min kunskap till den nivån att jag blivigt vassare än min storasyster på produkten. Något hon nog är ganska avundsjuk på, det är inte ofta andra, speciellt jag kan slå henne på fingrarna. Nu har vi samlats igen och enligt mig har vi goda utsikter att fortsätta driva BC Låsservice AB både som familj men även som syskonduo. Jag är en jäkel på att skruva och lösa problem medan Angelica är duktig på allt pappersarbete och sådant som jag inte har intresse av att lära mig. Vi kompletterar varandra helt enkelt. Sedan är det väldigt roligt att stå här tillsammans som familj och kunna visa vår pappa vad vi två går för som företagare och låssmeder.

Timmy Carlsson, Låssmed BC Låsservice AB din lokala låssmed på Ekerö och Mälaröarna
376370745_1481038569316349_5749862114884640159_n_edited.jpg

Familjeföretaget BC Låsservice AB

Det här är människorna bakom varumärket BC Låsservice AB

Jan Carlsson, Ägare BC Låsservice AB din lokala låssmed på Ekerö och Mälaröarna

Jan Carlsson 
Grundare & Låssmed

Jan har över 40+ års erfarenhet av lås och säkerhetslösningar för såväl företag som privatpersoner.

Timmy Carlsson, Låssmed BC Låsservice AB

Timmy Carlsson 
Låssmed

Timmy har över 10+ års erfarenhet av installations och servicearbeten för såväl företag som privatpersoner. 

Angelica, VD, Låssmed, BC Låsservice AB

Angelica Carlsson 
VD & Låssmed

Angelica har över 15+ års erfarenhet av säkerhetsbranschen.
Angelica besitter kunskaper som låssmed men även inom avtal, upphandlingar och systemberäkningar.

Det säkerhetsbehov du har samlat hos en leverantör

Familjeföretaget BC Låsservice AB din lokala låssmed på Ekerö och Mälaröarna
bottom of page