top of page

Här finner du våra inlägg 

Senaste inläggen visas först, du kan dela inlägget på LinkedIn eller prenumerera på blogginläggen genom att ange din e-postadress och klicka på "följ vår blogg"

dator~~POS=TRUNC
Sök

Variation genomsyrade tisdagen

Variation genomsyrade tisdagen från vår första installation av ABUS Vitess till kodhänglås, EVVA DPI och EPS nyckelkopior, sopluckelås, rengöring och lättare service av ett 40C låshus och så alla varma möten i vår lilla butik!


STORT tack för förtroendet att leverera vårt första ABUS Vitess låssystem och stort tack till Jimmy på ABUS Nordic som inom loppet av 2 arbetsdagar tillsammans med sina kollegor på systemavdelningen skickade ut vårt helt nya låssystem!

Vi har verkligen vässat servicen för alla våra fabrikat och ABUS visade nu att även de kan leverera system av högsta kvalité snabbt och smidigt.

I morgon flyttar vår kunds hyresgäst in och kan njuta av fullskalig nyckelkontroll från oss!ABUS Vitess levererad av BC Låsservice AB

ABUS Vitess levererad av BC Låsservice AB

ABUS Vitess levererad av BC Låsservice AB

ABUS Vitess levererad av BC Låsservice AB


Kombinationslås 158/50 är ett 4-siffrigt kodlås som lämpar sig för att ge ett tuffare motstånd för tillfällighetstjuven och även detta kodlås är det ABUS som tillverkar.

Kombinationshänglås ABUS 158/50 med 4-siffror levererat av Familjeföretaget BC Låsservice AB din lokala låssmed på Ekerö och Mälaröarna

ABUS 158/50 finns i lager i vår butik på Mälarö Torg 14AEVVA EPS/DPI Låssystem servas, installeras och levereras av Familjeföretaget BC Låsservice AB din lokala låssmed på Ekerö och Mälaröarna

EVVA EPS och DPI är låssystem som vi levererat i många år, nu har vi spetsat servicen genom att börja lagerföra nyckelämnen för våra avtalskunder. Detta för att fortsätta hålla hög kvalité på service och leverans från oss!Sansac sopnedkastlucka levererad av Familjeföretaget BC Låsservice AB din lokala låssmed på Ekerö och Mälaröarna

Sopluckan la jag upp i ett tidigare inlägg idag men här kommer det igen! Cylindern är en ASSA 1301 och levererades monterad och klar enligt kundens önskemål.


Rengöring och service av 40C Låshus hos BC Låsservice AB

Rengöring och service av 40C Låshus hos BC Låsservice AB

Rengöring och service av 40C Låshus hos BC Låsservice AB
Idag rundade jag av dagen med ett 40C låshus som rengjordes, justerades (fjädrar och kolvar) borttagning av målarfärg som sipprat in i låshuset, liksom en söt/frän doft av något klibbigt som var överallt inne låset. Spindeln och en mosad insekt avlägsnades, kolvarna putsades av från färg och kladd. Nu mår låshuset bra igen och jag förväntar mig att de kommer hålla många många år till.


Idag har solen verkligen bränt i nacken när alla varit ute och arbetat. Vi ser fram emot morgondagens arbeten och ser fram emot fler varma möten med våra fantastiska vänner och kunder!


Dessutom har vi nu gångjärnen och kan byta dessa åt vår ena kund under eftermiddagen i morgon eller på Torsdag!


Glada hälsningar,

Angelica Jan och Timmy

Familjeföretaget BC Låsservice AB din lokala låssmed på Ekerö och Mälaröarnaความคิดเห็น


Tack för att du följer vår blogg!

bottom of page