G-3M7Z8QEZ0G G-3M7Z8QEZ0G 8220721947
top of page

Här finner du våra inlägg 

Senaste inläggen visas först, du kan dela inlägget på LinkedIn eller prenumerera på blogginläggen genom att ange din e-postadress och klicka på "följ vår blogg"

dator~~POS=TRUNC
Sök

Regn och sol om vartannat

Regn och sol om vartannat

Idag förde firmabilen "köttbullen" Timmy och pappa till Västberga sedan Solna sen två olika platser i Bromma för att sedan återvända till vår ö.

Här blev det byte av ett låshus centralt på ön och jag la en äldre ASSA 700 cylinder (utsida) som tidens tand slitigt ut.


Trots vädret var de många som gav sig ut och besökte vår butik idag. Många varma möten, skratt och trevliga samtal med er kunder gjorde att vädret inte bekom någon av oss även om vi såklart både blev blöta och kalla under dagen.


Både jag och Timmy hjälptes åt att vägleda en kund från Tumba med kodproblem med en Yale Doorman.

Det problemet har dock ingenting med kodlåset att göra utan med modulen som varit kopplat till externt larmföretag.

Vi påminner åter igen om att avbeställer ni ert larm så måste larmföretaget återställa kodlåset annars blir ni utelåsta.

Har ni inte kontroll på er masterkod kommer ni bli utlåsta.


Vi fortsätter varmt att rekommendera våra kunder att själva äga sina lås och larmprodukter och hänvisar såväl till Yalehome som AJAX för ett bekymmersfritt ägande av era säkerhetsprodukter så som lås, kameror och larm.


Vi börjar tröttna på alla dessa stackars utelåsta kunder som får 0 support från larmjättarna när abonnemangen är avslutade.

Vi som låssmeder har inget magisk trick när det ej avslutas och återställs enligt gällande rutiner, vi är lika utfrysta som den före detta kunden eller den nya ovetande ägaren.


Veckan kommer med större åtaganden men vi har alltid tid för såväl små som stora arbeten.

Jag kommer fokusera på sommarfesten i Ekerö Centrum som går av stapeln nu på lördag samtidigt som jag har en hel del administrativa sysslor att göra klart.


Vi kommer finnas på plats uppe på torget samt i vår butik med fokus på Yale's digitala värld, kättning och hänglås från ABUS en hel del olika kampanj erbjudanden från de som pratar och besöker oss under lördagen.

Som bonus har vi med oss Secutec Secure Technology Sweden AB som tillsammans med oss visar upp larm och finns för alla era frågor och funderingar kring hemlarm, kameror och mycket mer!Träffa våra fantastiska butiker och utställare nu på Lördag den 15:e Juni oss och Secutec träffar ni på torget under Sommarfest i Ekerö Centrum

Besök gärna följande hemsidor för mer information!
I morgon kommer ASSA på besök och vi ser med värme fram emot att prata om produktnyheter och eventuellt mer marknadsmaterial för vår butik nu när Yales digitala värld öppnat upp för larm och altandörrshandtag med appstyrning!


En spännande morgondag närmar sig.


Ha en fin kväll och tack för en fantastisk start på veckan!


Varma hälsningar,

Angelica Jan och Timmy

Familjeföretaget BC Låsservice AB din lokala låssmed på Ekerö och Mälaröarna


Commenti


I commenti sono stati disattivati.

Tack för att du följer vår blogg!

bottom of page