top of page

Här finner du våra inlägg 

Senaste inläggen visas först, du kan dela inlägget på LinkedIn eller prenumerera på blogginläggen genom att ange din e-postadress och klicka på "följ vår blogg"

dator~~POS=TRUNC
Sök

Den nya ytbehandlingen Mirus Mattsvart

Den nya ytbehandlingen Mirus Mattsvart rullas ut och vi på BC Låsservice måste bara tycka om denna färg. Förutom att Angelica blev glad för att ytbehandlingen brunoxid fick en värdig ersättare visar det sig att ytbehandlingen faktiskt är estetiskt snyggare än sin föregångare.

ASSA ytbehandling Mirus

Kolla bara vilken läcker ytbehandling det är!

Om Angelica fick välja skulle detta vara standard färgen, vilken dörr eller hus färg passar inte till mattsvart?


Nu har Angelica en del uppdateringar att göra med hemsidan för att visa upp den nya ytbehandlingen på handtag, trycken, cylinderbehör vredskylt och dekorskylt.Oavsett om du behöver uppdatera dina befintliga lås för att hamna i låsklass 3 eller önskar enhetliga färger på era trycken och behör så är Mirus en värdig ytbehandling att ha i åtanke.


Välkommen till utbudet hos BC Låsservice Mirus!

Den första som införskaffar sitt nya Entré K1 paket i ytbehandling Mirus får 20% rabatt på materialet och reducerad installationskostnad i utbyte mot att vi på bloggen och sociala medier får visa upp Mirus i sin naturliga miljö, installerad och klar hos en av er kunder!


mejla info@bclas.se för att få offert på en installerad ASSA Entré K1 i ytbehandling Mirus Mattsvart med ovan pris reducering!


Välkommen önskar vi på

Familjeföretaget BC Låsservice AB din lokala låssmed på Ekerö och Mälaröarna


Comments


Commenting has been turned off.

Tack för att du följer vår blogg!

bottom of page