top of page

Här finner du våra inlägg 

Senaste inläggen visas först, du kan dela inlägget på LinkedIn eller prenumerera på blogginläggen genom att ange din e-postadress och klicka på "följ vår blogg"

dator~~POS=TRUNC
Sök

Vi får inte nog av solen en uppdatering

Vi får inte nog av solen en uppdatering om denna soliga Fredag!

Idag har vi knepat och knåpat ihop låsschema för det system som snart går av stapeln rent installations mässigt, ett ABUS Vitess (vårt första) vilket vi är mycket stolta över!


Dagen har sprungit iväg i alla dess olika riktningar, det har vattnats blommor, kopierats nycklar, druckits kaffe och så har vi haft en hel del att boka in för kommande vecka.


Idag skulle egentligen jag (Angelica) vara iväg på privat ärende men det slutade med att arbetstrycket var större och jag behövdes här.


Det inventeras in i det sista och nu jäklar ska det skickas iväg.


Vi har skapat en ny sak på hemsidan för alla som besöker den.

Vi personligen ska dela med oss av tankar, information och rent allmänt använda hemsidan på ett sätt som gör att vi känns mer personliga.

Angelica berättar om Dörrautomatiker

Tanken är att på så sätt ytterligare vässa förmedlingen av nyttig information, i det här fallet blev Dörrautomatiker test#2 på ämnet att vi personligen berättar något.Nu ska det arbetas de sista 75 minuterna av dagen, sedan ses vi igen Lördag emellan 10-15 i vår butik på Mälarö Torg 14A!

En hel del kunder har sagt att det ska bli runt 20 grader varmt i morgon, vi påminner om att dricka vatten och som alltid, var rädda om varandra!


Glada hälsningar & Trevlig helg önskar,

Angelica Jan och Timmy

Familjeföretaget BC Låsservice AB din lokala låssmed på Ekerö och Mälaröarna

Comentarios


Tack för att du följer vår blogg!

bottom of page