G-3M7Z8QEZ0G G-3M7Z8QEZ0G 8220721947
top of page

Här finner du våra inlägg 

Senaste inläggen visas först, du kan dela inlägget på LinkedIn eller prenumerera på blogginläggen genom att ange din e-postadress och klicka på "följ vår blogg"

dator~~POS=TRUNC
Sök

Ursäkta röran vi bygger om

Ursäkta röran vi bygger om för fulla muggar, näst sist ut är vårt kontor som är alldeles för uppochnedvänt för att få bli förevigat på internet.


Här är en bild från Shutterstock på hur det känns i allt som är huller om buller.Ursäkta röran vi bygger om hos Familjeföretaget BC Låsservice AB din lokala låssmed på Ekerö och Mälaröarna

MEN efter stök och oreda kommer ordning och reda.

Dags för mig att kavla upp ärmarna och göra vår kontorsdel till en rogivande oas med utrymme för kreativitet och produktivitet.

En plats där både säljare och kunder vill stanna och umgås.


Men först ett besök från Elhjälpen Christer Eriksson AB kollegor som drar om elen hos oss.

Jag ber därför om ursäkt i förväg för att vi vet och är medvetna om att avbrott i vårt arbete kommer ske under tiden som det dras om eluttag och nätverks portar.Ursäkta röran vi bygger om hos Familjeföretaget BC Låsservice AB din lokala låssmed på Ekerö och Mälaröarna

Vi har jobbat och slitet hårt Timmy och jag för att på rekordkort tid möblera om, sortera och omorganisera i det kaos som är vår kontorsdel.

Vi fick även glatt besök från en företagskund som nu även är en privatkund hos oss! Det är alltid kul när man får hjälpa till såväl hemma som på jobbet åt er kunder. Det värmer att ni väljer oss då vi fortfarande är ett litet familjeföretag ute på undersköna Ekerö.


I morgon kommer vi få arbeta ännu hårdare, för på lördag är det filminspelning som gäller !


Sen följande veckor, ja sen kommer jag ha lördagsöppet. Mer information om detta kommer efter helgen.


Glada och varma hälsningar nu när vi börjar gå mot ljusare tider,

Angelica, Jan och Timmy

Familjeföretaget BC Låsservice AB i samarbete med Elhjälpen Christer Eriksson ABComments


Commenting has been turned off.

Tack för att du följer vår blogg!

bottom of page