G-3M7Z8QEZ0G G-3M7Z8QEZ0G 8220721947
top of page

Här finner du våra inlägg 

Senaste inläggen visas först, du kan dela inlägget på LinkedIn eller prenumerera på blogginläggen genom att ange din e-postadress och klicka på "följ vår blogg"

dator~~POS=TRUNC
Sök

Sockerbitar, systemcylindrar och en söt hund

Sockerbitar, systemcylindrar och en söt hund har varit våran onsdag.

Dessutom har Jocke på AXS hjälpt oss med CCTV konfigurationen vilket är kul då vi varit kollegor tidigare i arbetslivet fast på olika avdelningar.


Våra osjugna hjältar på elfirman kommer och ordnar med vår el nu när bygget i princip är helt klart. Vi ser dessa hjältar i nästa vecka!

UNDERBART!


Sockerbitarna är en liten komponent som används vid el och vi har en kund som vi hjälpt i flertalet år som kom och fråga om vi hade detta hemma.

Nej tyvärr, men K-Bygg Färingsö Trä hade det på hyllan och inom en halvtimma fanns det sockerbitar att hämta upp för kunden nere hos oss i butiken.

Detta tack vare att Jan och Timmy passerade K-bygg Färingsö Trä på väg tillbaka till butiken efter ett arbete med att installera nya systemcylindrar hos en av våra kunder.


Modelltåg på bord Familjeföretaget BC Låsservice AB din lokala låssmed på Ekerö och Mälaröarna

Vi har inget emot att gå den extra milen när vi kan vilket är en enorm styrka hos oss som företag och familj.


Toppen på den här väldigt roliga dagen var att det kom förbi en fyrbent liten vovve på besök. Husse hade ett ärende och jag fick hälsa på en söt liten tjej som nyss fått klorna klippta hos Arken Zoo i Ekerö Centrum.

Hos oss är dessa små eller stora vänner alltid välkomna, vilket är bra att veta!bclas.se uppdateras Familjeföretaget BC Låsservice AB din lokala låssmed på Ekerö och Mälaröarna

Nu ska hemsidan få lite mer matnyttig information som gynnar er kunder innan jag stänger datorn för idag.


Vi ses i morgon 09-18:00 igen!


Glada hälsningar,

Angelica Jan och Timmy

Familjeföretaget BC Låsservice AB din lokala låssmed på Ekerö och Mälaröarna
Comments


Tack för att du följer vår blogg!

bottom of page