top of page

Här finner du våra inlägg 

Senaste inläggen visas först, du kan dela inlägget på LinkedIn eller prenumerera på blogginläggen genom att ange din e-postadress och klicka på "följ vår blogg"

dator~~POS=TRUNC
Sök

Safetron på besök!

Safetron på besök!

Vilken fantastisk start på dagen och ett varmt återseende för oss då vi fick träffa Jonas (från Safetron) på vår hemmaplan i vår nyrenoverade butik i Ekerö Centrum!Safetron på besök hos Familjeföretaget BC Låsservice AB din lokala låssmed på Ekerö och Mälaröarna

Bild från Safetron.comLås är en vacker ingenjörskonst för oss som uppskattar mekanisk design.

Den här bilden hade jag kunnat ha hängandes hemma inramad, snyggt, stilrent och av mina 15+ år som låssmed så har jag inte upplevt speciellt många problem med produkterna från Safetron.

Har det uppdagats problem så har det skötts snyggt av Safetron


Det jag fastnade för idag var främst 3 saker (säkert inte en nyhet för många av er men för mig var det de).


  • Elslutbleck ES17&19 levereras med manipuleringsskydd som standard

  • Elslutbleck ES17&19 kommer med kolvkontakt alltid - välj att använda eller ej

  • Elslutbleck ES17&19 finns i 4 varianter istället för 8 - AWESOME!


Är det något som är jobbigt för oss så är det alla höger, vänster, upp, ned, med, utan, ytbehandling, 1, 2, 3 etc.

Känner med kunderna som ska välja en ARTKEY i butiken och har ett 30-tal att välja emellan. Dessutom hatar jag när kablarna till slutblecken "nyps av" och portar står olåsta, med manipulerings skydden är det slut på det!

Finns det färre olika alternativ så är det enklare, för mig slipper jag dessutom ta fel, behöva byta till rätt och med inbyggd kolvkontakt oavsett vilken jag väljer så kan vi lägga till den funktionen i framtiden i kundens system för dörrpassagen istället för att byta hela elslutblecket.


Trots att Jonas besök hade lite spretig konversation (jag hade svårt att hålla en röd tråd) så kommer jag ihåg ALLT vi talade om när det kommer till produkterna.

Jag ser fram emot att installera vår VAKA tillsammans med Safetrons Eltryckeslås samt Elslutbleck som kommer monteras på olika dörrar i det kommande systeminstallationen.


Hur smidiga är inte deras låshus?Video från Safetron.com


Sedan kan vi visa deras vandalskydd för elslutblecken också!Video från Safetron.com


Stort tack för idag !


Idag har vi varit på Färingsö och arbetat samt på centrala Ekerö.


Samtidigt som vi skyndar på inventeringen så snabbt vi bara kan så vi kan bli klara någon jäkla gång skrattgråter vet ni hur många skruv vi har? Svaret är många. Kan man ha för många skruv? Ja. Jag tror det. Alla ska räknas. Lillebror och låssmed Timmy har gjort en jätteinsats idag och jag tackar för hans hjälp!

Vi har även hjälpt kunder i butiken med allt från hänglås till skåpet för fysioträning, till nycklar hem till äldre föräldrar och så har en hel del offertförfrågningar skickats ut.


Vi har även som många andra upplevt problem med vår företagsväxel under sena eftermiddagen.Problem med Teliatjänst drabbade även BC Låsservice AB din lokala låssmed på Ekerö och Mälaröarna

Vi ska ladda inför morgondagens arbeten, inventering och hoppas på mer sol och varmare väder snart, vi längtar!


Varma hälsningar,

Angelica, Jan och Timmy

Familjeföretaget BC Låsservice AB din lokala låssmed på Ekerö och Mälaröarna

Σχόλια


Tack för att du följer vår blogg!

bottom of page