top of page

Här finner du våra inlägg 

Senaste inläggen visas först, du kan dela inlägget på LinkedIn eller prenumerera på blogginläggen genom att ange din e-postadress och klicka på "följ vår blogg"

dator~~POS=TRUNC
Sök

Regn och rusk för låssmeden

Regn och rusk för låssmeden är vad dagen har erbjudit.

Det är dagar som just idag som fick Angelica att söka sig till mera arbete vid skrivbord än ute på fält.


Höstrusk för oss som arbetar utomhus

Det är verkligen inte min kopp te att bli dyngsur och iskall för att sedan sätta sig i bilen och köra till nästa arbetsplats för att bli dyngsur och iskall igen.

Efter 15 år med lås och säkerhet där 7 år spenderades med att just skruva i alla typer av väderförhållanden kan man en dag som denna avundas platsen inomhus vid en datorskärm.

Om jag fick slippa dåligt väder och kyla skulle jag byta inomhusarbete mot utomhusarbete alla dagar i veckan. Men tyvärr kan man inte styra vinden eller vädret.

En eloge vill vi jag (Angelica) ge våra låssmeder Jan och Timmy som arbetar utomhus i ur och skur. Tillsammans med alla andra osjungna hjältar som varje dag trotsar väder och vind för att samhället ska fungera.

Elektriker, Lastbilschaufförer, Byggare, Vägarbetare, Brädgårdsarbetare, Trädgårdsarbetare, Fastighetstekniker ja ni vet alla vilka ni är som kommer hem kalla och blöta efter en lång dag utomhus.

Vi på BC Låsservice AB ser er och ert slit och kan ge en klen tröst om att ni inte är ensamma! Vi hackar tänder emellanåt tillsammans med er.


Frusna hälsningar i höstrusket,

Angelica, VD

Familjeföretaget BC Låsservice AB din lokala låssmed på Ekerö och MälaröarnaComments


Commenting has been turned off.

Tack för att du följer vår blogg!

bottom of page