top of page

Här finner du våra inlägg 

Senaste inläggen visas först, du kan dela inlägget på LinkedIn eller prenumerera på blogginläggen genom att ange din e-postadress och klicka på "följ vår blogg"

dator~~POS=TRUNC
Sök

Mina första signeringar som VD

Mina första signeringar som VD kan tyckas som en liten grej, men för mig var det stort att ta företags telefonin in i digitaliseringen.


Mina första signeringar som VD

Detta blev till att signera nya avtal med Telia som leverantör. Valen var många men för min egen sinnesro föll valet på just Telia.

Jag vill dessutom spara kostnader både långt och kortsiktigt i enlighet med vår nya Hållbarhets policy så valet var det bästa för vår verksamhet.

De gamla koppar-telefonjacken får pensioneras och nu drivs allt mobilt.


Telefonnumren är desamma men två nya nummer tillkommer för mobiltelefonin.


Det blir dessutom en säkrare växelfunktion som vi kan styra med APP där vi själva kan ställa in oss som lediga, på möten och vidarekoppla direkt till varandra, etc.

Mycket effektivt då vi strävar efter att vara alltid finnas lättillgängliga.


För mig var det en stor dag på flera sätt men att få sätta mitt namn i skrivet bläck för verksamhetens räkning för första gången känns.. HELT FANTASTISKT!


Snart är nya ekonomisystemet på plats och idag togs de första stegen för att helt arbeta i den nya miljön.


Morgondagen bjuder på möte i Ekerö Centrumförening, Tandläkarbesök och så ska den här VD:n försöka få några minuter i telefon med närmaste vännen Frida.


Hemsidan byggs ut och ett nytt samarbete läggs upp så håll utkik! Samarbetet i sig är inte nytt, men att det finns på vår hemsida blir en nyhet.


Byggnationen fortlöper men än ser det inte ut att hända så mycket. Elektrikern kommer på Torsdag och efter det kan jag sätta igång och ändra på allvar.


Idag lyckades jag dessutom få ett kraftigt blodsockerfall som påminde mig om vikten av att balansera sömn, vila och mat för att klara av alla dessa hektiska dagar.


Under dagen välkomnades en del nya kunder samt att vi ombesörjde våra befintliga kunder med den varmaste servicen på marknaden en regnig dag som denna.


Från vårt blöta och lite kalla Ekerö önskar vi er en trevlig höstkväll! Är


Angelica, VD, Familjeföretaget BC Låsservice AB

Din lokala låssmed på Ekerö och Mälaröarna
Comments


Commenting has been turned off.

Tack för att du följer vår blogg!

bottom of page