top of page

Här finner du våra inlägg 

Senaste inläggen visas först, du kan dela inlägget på LinkedIn eller prenumerera på blogginläggen genom att ange din e-postadress och klicka på "följ vår blogg"

dator~~POS=TRUNC
Sök

Fredag och Elhjälpen är helt otroliga

Fredag och Elhjälpen är helt otroliga, inte nog med att vår kassa är inkopplad och sladdarna vi krigat med nu är prydligt ordnade, listade och fullt fungerande(!!!).

Vi har inte två nätverks uttag utan hela 8 stycken!!!!

Jag är blown away av hur proffsigt, snyggt och omtänksamt samt kund fokuserad elinstallationen gjorts hos oss.Familjeföretaget BC Låsservice Ab din lokala låssmed på Ekerö och Mälaröarna i samarbete med Elhjälpen Christer Eriksson AB

Enormt tack! Till och med solen kom fram och sken på oss idag!


Dessutom kom min svärmor, konstnären Elisabeth Gilting eller "E.gilting" förbi med vår kustombeställda tavla idag!
Gammal rostig kärlek konstverk av Elisabeth Gilting hos Familjeföretaget BC Låsservice AB din lokala låssmed på Ekerö och Mälaröarna

Jag vet inte vem som är stoltas, jag som har en "one of a kind" riktig konstnärs målning hängandes på min vägg, föreställandes ett rostigt gammalt hänglås. Eller Elisabeth som utmanade sig själv och gjorde ett avsteg från det hon brukar avbilda vilket är såväl djur som natur.

JAG ÄLSKAR DET! Jag inbjuder er att komma förbi för att se denna fantastiska målning och träffa oss på Familjeföretaget BC Låsservice AB!

För att få ta del av Elisabeths konst så kan ni antingen besöka Bokhandeln i Ekerö Centrum där det finns en begränsad upplaga tryck att köpa eller kika in på hemsidan som vi håller på att bygga till henne

Dessutom känner ni igen henne från Konstringen, självklart kommer vi låna ut denna fina tavla till utställningarna som kommer framöver.


Ja vilken fredag !

Dessutom fick vi besök av flera fantastiska kunder, installerade en Yale Doorman Classic Connect i Svart, dömde ut en spanjolett och installerade ett special Hoppe Europa handtag.

Idag arbetade Jan och Timmy från Färingsös övre spets till Ekerös mitt.


Jag fick ett kärt återseende av en lika mycket kund som långtida vän till Jan och även vän i förlängningen till hela Familjeföretaget.

En mycket trevlig och jordnära kund (trots hans tidigare högflygande karriär) bjöd på anekdoter, berättelser och ett hjärtligt och glatt samtal med mig och min sambo Benjamin.

Vi hade flertalet besök i butiken och vi bjöd på skratt, värmande samtal och servade allas förfrågningar med ett leende.


Eloge till Elhjälpen Christer Eriksson AB för att vi nu pensionerade våra förbaskade skarvdosor utan att ångra en sekund av det beslutet.


Nu är det dags att check ut för denna kvällen och vila upp kroppen som är rätt mör efter två dagars möblerande.


Trevlig kväll!

Angelica, Jan, Timmy

Familjeföretaget BC Låsservice AB din lokala låssmed på Ekerö och Mälaröarna i samarbete med Elhjälpen Christer Eriksson AB, Konstnär Elisabeth Gilting och Benjamin (Angelicas sambo).

Comments


Commenting has been turned off.

Tack för att du följer vår blogg!

bottom of page