G-3M7Z8QEZ0G G-3M7Z8QEZ0G 8220721947
top of page

Här finner du våra inlägg 

Senaste inläggen visas först, du kan dela inlägget på LinkedIn eller prenumerera på blogginläggen genom att ange din e-postadress och klicka på "följ vår blogg"

dator~~POS=TRUNC
Sök

Första veckan som VD

Första veckan som VD har avklarats och den här veckan har gått snabbt!


En snabb tillbakablick på först veckan  • Vi har påbörjat ombyggnation av butiken

Butiks och lagerhyllan i trä är nu tömd och kan flyttas. Ett eluttag behöver flyttas/åtgärdas innan den nya layouten är klar. Arbetet beräknas bli klart i veckan men inte på måndag som vi hoppats.

  • Vi har stärkt vårt Partneravtal med ASSA Abloy

I onsdags hade jag, Jan och Timmy möte med vår säljare från ASSA Abloy. Vi förstärkte vårt partnerskap och kan nu titulera oss som komplett Yale Doorman Partner med utmärkt betyg. Timmy har dessutom supportat installatörer från andra företag och med sin kunskap säkrar han en hög kvalitet och bredare kunskap än vad som krävs för att supporta, installera och ombesörja ASSAS elektroniska och digitala sortiment för privatkund/småföretagare. Han är till och med snäppet vassare än sin storasyster (mig) men det glappet tar jag snart igen!!

  • Vi har stärkt vårt samarbete med EVVA och kommer utöka vårt produkt och tjänsteutbud från EVVA under oktober månad

Jag upptäckte att vi inte hade utbildningen för EVVAS digitala lösningar och så kan vi inte ha det som licensierad servicestation.

I vårt hållbarhetsarbete ingår långsiktiga samarbeten och utbildningar för att säkra kvalitet och hållbarhet. EVVAS egna Lelle (Lennart) kommer i oktober månad och utbildar oss på plats i deras nya digitala produkter.

  • Vi har stärkt vår relation med leverantören AXS Nordic

Som ny VD sa jag hej till AXS Nordic och snart planeras ett säljmöte in där jag kan få veta lite mer om vårt avtal. Det ingår i ledet av att följa våra policys att jag som VD har full koll på saker som miljöpåverkan och annat som vi som verksamhet ska och bör ta hänsyn till. Jag hoppas detta mötet kan ske under oktober månad då jag är spänd på att få träffa vår sälj representant.

  • Vi har stärkt samarbetet med Skyltboden på Färingsö

Förutom att vi länkar till Skyltboden på hemsidan och marknadsför att vi erbjuder deras tjänster kommer en ny display installeras i vår butik. Den kommer visa vilka typer av skyltar och andra relaterade produkter som erbjuds, likt den demotavla vi idag har på plats. Vi kommer också ta fram nyckelringar som vi tillsammans designar för att passa vårt utbud i butiken.

  • Vi har stärkt samarbetet med Ekerö Bilteknik AB

Vi har förutom att dela med oss av information om Ekerö Bilteknik AB på vår hemsidan lagt beställning på delar till vår servicebil (Cheva HHR) så nu får köttbullen (som vi kallar bilen) besöka verkstaden för lite TLC.

  • Vi har stärkt kund/leverantörs relationen med Prästnibble Schakt

Ingen har väl missat mitt inlägg i veckan om Bullens besök hos oss i butiken och hur han nu har fått ingå i våra samarbetspartners på hemsidan? Prästnibble Schakt har lite låsarbeten åt oss i pipen och vi ser fram emot att ta oss an vad Bullen än behöver låssmedens service till.

  • Vi har stärkt relationen med vår hyresvärd i Ekerö Centrum

Låter kanske lite konstigt, det är alltså jag som fått träffa vår förvaltare. Kontaktuppgifter är uppdaterade och samarbetet framåt är fortsatt etablerat för underhåll av låsen i Ekerö Centrum. Dessutom är det två tjejer nära min egen ålder som är våra kontaktpersoner, förvaltningsbolaget är inte en stor drake som inte bryr sig om hyresgästerna utan ett mindre bolag med vårt Centrum i fokus. Toppen tycker jag, mer tjejer i fastighetsbranschen!

  • Vi har påbörjat digitaliseringsarbeten på flera plan på företaget

Vi är digitala på många delar, men behöver förnya och göra om bland tekniken som ett led i vårt egna hållbarhetsarbete. Superkul tycker administratören i mig!

  • Vi har på allvar gjort om våra Serviceavtal och finns nu att skräddarsy efter kundens behov

Företag, bostadsrättsföreningar, samfällighetsföreningar, båtklubbar, idrottsföreningar, kyrkoförbund, skolor, kommuner, ja vilken typ av organisation som helst som finns etablerad på eller i Ekerö Kommun kan nu få skräddarsydda avtal för just sina behov. Avtal som rullat på har anpassats, uppdaterats och förlängts med oss och jag tackar för ert fortsatta förtroende och passar på att hälsa nya avtalskunder varmt välkomna till vår trygga famn! JAG ÄR SÅ PEPPAD PÅ ATT VISA VAD DETTA INNEBÄR FÖR JUST ER ORGANISATION!!!!ETT STORT TACK

Till alla er kunder, utan er är det svårt att driva en verksamhet överhuvudtaget.

Det är för er skull pappa gjort sitt yttersta för att få mig att axla rollen som VD. Han sådde värderingarna redan från barnsben i mig och Timmy.

Nu vet pappa att både leverantörer och ni kunder kommer fortsätta ombesörjas med samma varma, kunniga och hjälpsamma hand som han själv sträckt ut och hälsat på er med i över 40 års tid.


Nu tänker den här Vd:n ta en välförtjänt helg. Inget jobb ska bedrivas i helgen utan nu vankas choklad, tv och kvalitets tid med sambon. Vi öppnar som vanligt 09:00 på måndag hälsar Jan och Timmy.

Väl mött och på återseende efter helgen!


Angelica Carlsson, VD för familjeföretaget BC Låsservice ABComments


Commenting has been turned off.

Tack för att du följer vår blogg!

bottom of page