top of page

Här finner du våra inlägg 

Senaste inläggen visas först, du kan dela inlägget på LinkedIn eller prenumerera på blogginläggen genom att ange din e-postadress och klicka på "följ vår blogg"

dator~~POS=TRUNC
Sök

Dag 2 som VD, nu händer det grejer!

Dag 2 som VD, nu händer det grejer! Det är en underdrift, många bollar i luften samtidigt som jag upprätthåller service, trygghet och omtanke till våra kunder.


Angelica, VD på BC Låsservice AB:s spegelbild i en nedtagen reklamskylt

Idag har både pappa Jan, Timmy och jag påbörjat arbetet med att göra om i vår lokal. Det är en hel del som ska göras och utföras utan att störa verksamheten i stort. Här gäller det att balansera allas idéer och inputs för att få fram en lösning som vi alla 3 kan vara stolta över.

Idag kom dessutom världens bästa Bullen förbi butiken, ägare av Prästnibble Schakt och önskade mig lycka till i rollen som VD. Det gjorde mig superstolt och jag växte nog en meter på längden. Bullen är definitivt en företagare jag sett upp till sedan barnsben. Så det besöket levde jag gott på resten av arbetsdagen.


Håll er uppdaterade och följs oss på LinkedIn för mer uppdateringar från oss på BC Låsservice AB - Familjeföretaget och din lokala låssmed på Ekerö och Mälaröarna.


Varma hälsningar från Angelica, VD BC Låsservice ABComments


Commenting has been turned off.

Tack för att du följer vår blogg!

bottom of page