G-3M7Z8QEZ0G G-3M7Z8QEZ0G 8220721947
top of page

Här finner du våra inlägg 

Senaste inläggen visas först, du kan dela inlägget på LinkedIn eller prenumerera på blogginläggen genom att ange din e-postadress och klicka på "följ vår blogg"

dator~~POS=TRUNC
Sök

Yale Doorman, Handväska, A3 Papper och tulpaner vad har de gemensamt?

Yale Doorman, Handväska, A3 Papper och tulpaner vad har de gemensamt?

Svaret är BC Låsservice AB, idag har det verkligen varit en varierande dag för oss på familjeföretaget BC Låsservice AB.

Dagen började med en Yale Doorman L3S installation på Ekerö och sedan gick den vidare i att hjälpa en kund knäppa fast en axelrem på sin väska med karbinhakar. Efter det ringde Angelica till vår lokala förskola och frågade om de var intresserade av en förpackning med A3 papper som barnen kan använda och rita på. Sagt och gjort så trotsade Angelica snön och kilade iväg till Förskolan Ångbåten Centrum där A3 papperna lämnades. Bättre att de kommer till användning hos barnen då vi inte hade användning för A3. Varsågoda!


Mälarö Torg 14A Familjeföretaget BC Låsservice AB snöigt skyltfönster

Vi fick massor och åter massor av snö idag.Mälarö Torg 14A Familjeföretaget BC Låsservice AB snöig entrédörr

Spelade ingen roll hur ofta vi skottade och sopade, tack vare vinden drev det igen lika snabbt som vi kunde ta bort det.


Dagen avslutades med att vi fick en bukett tulpaner vilket vi såklart tackar allra varmast för! Det är alltid kul att bli uppmärksammade och tackade, denna bukett var för trevligt bemötande och tack för hjälpen.Tulpaner som tack för hjälpen Familjeföretaget BC Låsservice AB din lokala låssmed på Ekerö och Mälaröarna

Varma hälsningar i snöstromen,

Angelica, Jan och Timmy

Familjeföretaget BC Låsservice AB din lokala låssmed på Ekerö och Mälaröarna

Bình luận


Bình luận đã bị tắt.

Tack för att du följer vår blogg!

bottom of page