G-3M7Z8QEZ0G G-3M7Z8QEZ0G 8220721947
top of page

Här finner du våra inlägg 

Senaste inläggen visas först, du kan dela inlägget på LinkedIn eller prenumerera på blogginläggen genom att ange din e-postadress och klicka på "följ vår blogg"

dator~~POS=TRUNC
Sök

Varja på besök och en vinröd veteranbil

Varja på besök och en vinröd veteranbil vilken underbar onsdag!

Idag startades dagen med möte i vår förening i Ekerö Centrum.

Om alla bara visste vilka eldsjälar det finns i butikerna i vårt lilla lokala och trivsamma Ekerö Centrum.

Sommarfesten den 15 Juni pratade vi en hel del om, men även event som kommer så som Smaka på Ekerö.


Dagen har gått snabbt trots att vi haft öppet till 18.

I morgon har vi dock stängt och ledigt allihop.


Min dag började med att jag såg en liten hundtjej och det var kärlek vid första ögonkastet.


Varja skaffade vi då hunden vi tog hand om innan fått somna in. Efter några ensamma månader utan hundtassar mot golven hemma var det dags för en ny hund. Varja kommer från utlandet och är en blandning av Bordercollie, Tax och andra hundraser. Varja är en fantastisk hund på alla sätt. Varja är snäll, trygg och tillgiven och har god vana båda med och utan koppel.


Jag önskar så att jag kunde visa hur sjukt fin hon är. Bilderna gör inte henne rättvisa alls! Precis som min svarta hund Bertil trivs Varja bäst i stekande sol och sista stunden hos låssmeden låg hon utanför på marken med solen gassande och njöt.


Jag kanske totalt glömde bort att jag är låssmed och det här är våra potentiella kunders hund, men jag tror att vi alla fick en fin stund tillsammans i vår lilla butik!


Varjas husse och matte hade med sig en nyckel till ett gammalt AD-lås tillsammans med låset då nyckeln gått av inuti låset och nu tog pappa Janne som också var på plats ut nyckelhalvan och jag tog fram en ny nyckel som vi hade hemma i lager.


Den gamla nyckeln kan ni se på bilderna nedanför.Tack för ert förtroende Varjas husse och matte med att hjälpa er med AD-låset och dess nya nyckel. Stort tack för att vi fick dela bild och historia om Varja!


Senare på eftermiddagen kom en mycket fin pärla på besök 100% orginal.Det gick inte att undgå hur glad jag blir för dessa unika besök, eller hur fantastisk glad bilens ägare är över bilen. Denna skönhet fick åka ön runt på uppdrag.


Förutom dessa besök har dagen varit full av offerter, nyckeltillverkning och cylinderläggningar.

Pappa Janne har varit och lagat en altandörr på centrala Ekerö, Timmy har installerat en Yale Doorman även den på centrala Ekerö, en låsöppning gjorde pappa Janne på Färingsö medan Timmy bytte ett låshus på Centrala Ekerö.

Dessutom var pappa och bytte toalettbehör hos en kund under dagen och låssmed Timmy avslutade dagen med en trög dörr som visade sig enbart ha sten och grus på tröskeln.


Efter en rolig, spännande och dag full av glada möten tar vi nu ledigt då det är röd dag i morgon.


Nu tar vi lite ledigt och så är vi tillbaka som vanligt 09-17:00 på Fredag och 10-15 på lördag!


Ha en fin nationaldag!


Glada hälsningar,

Angelica, Jan och Timmy

Familjeföretaget BC Låsservice AB din lokala låssmed på Ekerö och Mälaröarna

Comments


Tack för att du följer vår blogg!

bottom of page