G-3M7Z8QEZ0G G-3M7Z8QEZ0G 8220721947
top of page

Här finner du våra inlägg 

Senaste inläggen visas först, du kan dela inlägget på LinkedIn eller prenumerera på blogginläggen genom att ange din e-postadress och klicka på "följ vår blogg"

dator~~POS=TRUNC
Sök

Utbildning och certifiering för Dormakabas dKey

Utbildning och certifiering för Dormakabas dKey har vi på Familjeföretaget startat dagen med.

Det var en gedigen utbildning och kudos för innehållsrikedomen, upprepningen av de olika delarna samt hur smidigt det hela fungerat med att få utbildningsklossar och hur snabbt vi kunde boka in och genomföra utbildningen!


Det är aldrig bekymmersfritt när man är ett allt-i-ett företag med få anställda där alla är nyckelpersoner (no pun intended) och tålamodet hos våra utbildare var toppklass. STORT TACK för en professionellt utförd utbildning.


När framtiden knackar på

Text lånad från Dormakaba.se

Dormakaba dKey är ett digitalt lås, även om det ser ut som ett vanligt mekaniskt lås på utsidan. Det kan användas med traditionell nyckel eller styras via smartphone och smartwatch. All digital teknik som möjliggör nyckellös låsning och upplåsning via app eller med automatiska förinställningar är dold i låshuset. Du får en lättanvänd, säker och modern lösning som snabbt kan installeras i de flesta ytterdörrar utan att påverka utseendet. dKey är kompatibelt med Google Home och kan kopplas till ditt smarta hem för att se status och styra låsning/upplåsning.


Scanna QR koden eller besök https://go.dormakaba.com/sv/dkey för att läsa mer om vad vi utbildat oss i och nu kan erbjuda våra befintliga och framtida kunder från dormakaba


Från våra absolut mest framtidssäkra och toppmoderna låslösningar som dKey och Yale Doorman styrdes både hjul och båt oss till en Ö utanför Ekerö bort från vägar, färjor och civilisation till ett hus som behövde nya lås.

Ni läste helt rätt, pappa Janne och lillebror Timmy fick sljuts i båt för att öppna, demontera och installerade nya lås ute på en Ö!.


Nu var det ASSA D12 och ABUS hänglås som installerades på en Ö någonstans i Mälarens farvatten.


Slider, tryck på pilarna för att se alla 4 bilderna


Ett litet rött hus med gröna knutar samt två kufiska små utrymmen med hänglås på. Uppdraget? Vi behöver nya nycklar.Nya moderna lås med ASSA D12 kopierings skyddade nycklar installerades.

Hänglåsen blev ABUS och istället för 3 olika nycklar till alla låsta utrymmen är det nu en och samma nyckel till alla dörrarna.
Vi tackar för förtroendet att byta och installera nya lås på den här jättehäftiga ö!

Vi tackar även för båtresan som anordnades av kunden och kundens vän.


Nu lägger vi sjöbenen på hyllan för veckan och kavlar upp ärmarna för morgondagens jobb. Surahammar och felsökning av Yale Doorman, Byte av innedörrslås och så ska AJAX besöka oss i butiken på Mälarö Torg 14A för att ordna någon typ av display så man kan få en känsla och tydlig bild av de larmprodukterna som vi erbjuder tillsammans med Secure Technology Sweden AB


Vi önskar er alla en riktigt fin start på veckan!


p.s.

Vi har en riktigt kioskvältare till nyhet som vi spricker av att inte kunna berätta för er ännu, det är en ny produkt påväg ut till marknaden och VI KOMMER BERÄTTA MER SÅ FORT VI BARA FÅR!!!! vi kan avslöja att den styrs med APP och är SJUKT efterlängtad!!!!!!!!!!!!!

Men tills dess munkavel på. ;)

d.s


Glada hälsningar,

Angelica Jan och Timmy

Familjeföretaget BC Låsservice AB
Comments


Tack för att du följer vår blogg!

bottom of page