G-3M7Z8QEZ0G G-3M7Z8QEZ0G 8220721947
top of page

Här finner du våra inlägg 

Senaste inläggen visas först, du kan dela inlägget på LinkedIn eller prenumerera på blogginläggen genom att ange din e-postadress och klicka på "följ vår blogg"

dator~~POS=TRUNC
Sök

Träflisa, kissekatt och Axema sammanfattar vår måndag

Träflisa, kissekatt och Axema sammanfattar vår måndag som vi alla tre startade tillsammans i vår butik på Mälarö Torg 14A.

Dessutom kan vi lägga till att jag har kämpat med bokföringen hela förbaskade eftermiddagen och kvällen. (Jag är inte klar ännu.)


En Yale Doorman nödhjälp kick startade morgonen för Låssmed Timmy medan jag och pappa höll ställningarna i butiken.

I butiken målade jag skåpsluckor medan pappa hjälpte kunder i butiken.


Kelig kissekatt utanför butiken hos Familjeföretaget BC Låsservice AB din lokala låssmed på Ekerö och Mälaröarna

Den här otroligt keliga kissekatten gjorde sig tillkänna och jag fick både klappa, klia och mysa med den på morgonkvisten. Förhoppningsvis kommer den tillbaka för mer kel framöver med. Superfin, social och ett välkommet inslag i vår vardag utanför låsbutiken.Träflisa kallad boven i ett Yale Doorman låshus hittad av Familjeföretaget BC Låsservice AB din lokala låssmed på Ekerö och Mälaröarna

Den här otroligt irriterande träflisan var anledningen till nödhjälpen idag.

Den hade letat sig in och spärrat funktionen i ett Yale låshus som Timmy felsökt och ersatt. Väl inne i verkstaden hittade vi boven (träflisan) och kunde lättat konstatera att vi fortfarande med värme rekommenderar Yales kodlås som en bra uppgradering i ens vardag.


Nu får jag faktiskt tacka min pappa och bror, för nu kliver vårt företag in i framtiden och det gör vi tillsammans som familj med erbjudande om digitala lösningar för företag och flerbostad!.

Ni gjorde ett fantastiskt arbete (även idag!) kära pappa och bror!

En nyinstallation av en Axema A66 Stand-alone enhet, bra jobbat!


** Jan och Timmy har inte arbetat aktivt med nyare kodlås och passersystem för flerbostäder och företag men med mig i bilden har vi vässat vår kompetens så nu kan vi leverera och serva såväl RCO och Axema produkter tillsammans på Familjeföretaget åt er kunder!Bild tagen under installation av Axema A66 Stand-alone enhet med Familjeföretaget BC Låsservice AB din lokala låssmed på Ekerö och Mälaröarna

Ensam är stark men tillsammans är vi starkare.

Vi har alltid delat och utbytt erfarenheter och kunskap med varandra, främst då pappa Jan är den som lärt upp både mig och min bror till låssmeder.

Idag var det därför min tur att dela med mig av mina kunskaper och därför fick pappa Jan och Timmy installera A66 Stand-alone enhet efter mina instruktioner vilket de klarade med guldstjärna. GRYMT BRA JOBBAT

Vi har dessutom gått igenom hur Axema A66 fungerar i VAKA-passersystem.


Puh, nu tänker jag ta kväll och hoppas ni fått en riktigt bra start på denna veckan!


Varma hälsningar,

Angelica, Timmy och Jan

Familjeföretaget BC Låsservice AB din lokala låssmed på Ekerö och Mälaröarna

Komentarze


Komentowanie zostało wyłączone.

Tack för att du följer vår blogg!

bottom of page