top of page

Här finner du våra inlägg 

Senaste inläggen visas först, du kan dela inlägget på LinkedIn eller prenumerera på blogginläggen genom att ange din e-postadress och klicka på "följ vår blogg"

dator~~POS=TRUNC
Sök

Tisdagen flög förbi!

Tisdagen flög förbi!

Vi startade dagen med installation av Yale Doorman ute på munsölandet, sedan var det dags att låta hjulen ta oss till Bromma där ytterligare Yale Doorman kodlås installerades.


Yale Doorman L3S Borstat stål hos Familjeföretaget BC Låsservice AB din lokala låssmed på Ekerö och Mälaröarna

Mer information finns på yalehome.se eller bclas.se/yale-doorman


Under tiden som Timmy arbetade med det tog pappa Jan butiken medan jag var hos doktorn (allt är väl) och jag är nu utcheckad från allt vad vård betyder och tillbaka med full kraft igen!


Idag sorterades butiken om och jag fick träffa ny medarbetare för ena kunden vi har och så blev det en hel del skratt och varma möten som nu mer är något som vi dagligen kommer i kontakt med. Jag har verkligen saknat att stå i en butik och serva kunder med vad de behöver.


I morgon är det Huddinge som står på schemat för installation av eltryckeslås. Sedan ska en altandörr få lite omvårdnad på Ekerö och så är det ytterligare en Yale Doorman som ska installeras i Bromma.


Idag fick jag förutom att kopiera nycklar, prata Yale Doorman och arbeta med butiken och administrativa uppgifter även demontera och byta en cylinder för bakluckan på en bil.

Allt gick väl tills det minimala clipset skulle på plats, då fick låssmed Timmy ta över och peta fast den åt mig vilket jag är glad för att vi kunde hjälpas åt med.


Fun fact!

Jag ägde min egna äldre amerikanska bil, en 1965 års Pontiac StarChief.
Ingen förutom jag och min pappas goda vän Hardy var de som fick skruva med min älskade pärla. Självklart fick jag byta lås i den efter att ena bakdörrens lås gick sönder under en student körning. Bilderna är från då, jag saknar bilen varje dag, en vacker dag ska jag försöka köpa mig en ny amerikansk kärlek på hjul.


Oavsett om låsen är nya, gamla, på bilar, maskiner, skåp eller kyrkor så finns vi där!


Tack för den här fina dagen allihop!

Glöm inte att vi har stängt på Torsdag men att vi finns på jouren 08 560 356 66


Öppettiderna är

Måndag-Torsdag 10-18

Fredagar 10-17

Lördagar 10-15

Söndagar och helgdagar har vi stängt!


Varma hälsningar,

Angelica, Jan och Timmy

Familjeföretaget BC Låsservice AB din lokala låssmed på Ekerö och Mälaröarna


Comments


Tack för att du följer vår blogg!

bottom of page