top of page

Här finner du våra inlägg 

Senaste inläggen visas först, du kan dela inlägget på LinkedIn eller prenumerera på blogginläggen genom att ange din e-postadress och klicka på "följ vår blogg"

dator~~POS=TRUNC
Sök

Tisdag och värmen är påtaglig på vår fina ö

Tisdag och värmen är påtaglig på vår fina ö samtidigt som den lever upp i sin gröna och knoppande skrud.


Gårdagen passerade i all hast, jag var ledig då jag arbetar lördagar men Timmy och pappa Jan höll ställningarna såväl i butiken som med installations och servicearbeten.

Igår monterades nya innedörrslås och handtag på centrala Ekerö och så skruvades det med en kunds Yale Doorman där appen bråkade en del, inget som inte går att lösa!


Idag har det varit soplucka som beställt och fått cylinder monterad i sig av oss.

Luckan byts på sopkärl av kunden och vi tackar för förtroendet med denna uppgift!

Lucka till sopkärl med ASSA 1301 Cylinder från Familjeföretaget BC Låsservice AB din lokala låssmed på Ekerö och Mälaröarna

Variation är verkligen något vi har i vårt yrke. Speciellt ute på Ekerö, det kan handla om de mest moderna automatiska passage och nyckelfria lösningarna till gamla träsnipor med luckor som ska låsas, torp och kyrklås helt i trä. Sopluckor är inget undantag, sådana har vi också på ön! Idag arbetas det på Adelsö och i verkstaden i butiken.


Oavsett hur digitalt det än blivit på marknaden fortsätter vi värna om vikten att komma ihåg vart vi började någonstans, i en källarlokal på Träkvista Torg 1982. Därför kan vi alla hantera stämjärn och hammare samtidigt som vi har god kunskap om äldre lås.

Getter på utejobb hos Familjeföretaget BC Låsservice AB din lokala låssmed på Ekerö och Mälaröarna

Man får inte vara djurrädd på vår Ö när man arbetar som vi gör med besök hemma hos våra kunder och företagare.

Här har vi nyfikna krabater som inspekterade vårt arbete.


Vi har ett rikt djurliv på Ekerö och delar mer än gärna med oss av de djur vi stöter på. Därför är det också alltid välkommet att ta med sig husdjuret in i vår butik, för golvet skull får kor och hästar gärna stå i dörröppningen men även dessa är välkomna att titta förbi såklart ;)


Vi möter även en hel del uppfödare, både med katter och hundar. Det är verkligen uppiggande att få träffa dessa småttingar under våra arbeten. här är det tur att jag inte arbetar ute så ofta, då hade jag kommit hem med både det ena och det andra fyrbenta.


Passa på att njut a solen idag och kom ihåg att få i er vätska, kaffe må vara gott men det hjälper föga till med vätsketillförseln.


Glada hälsningar,

Angelica Jan och Timmy

Familjeföretaget BC Låsservice AB din lokala låssmed på Ekerö och MälaröarnaComentarios


Tack för att du följer vår blogg!

bottom of page