G-3M7Z8QEZ0G G-3M7Z8QEZ0G 8220721947
top of page

Här finner du våra inlägg 

Senaste inläggen visas först, du kan dela inlägget på LinkedIn eller prenumerera på blogginläggen genom att ange din e-postadress och klicka på "följ vår blogg"

dator~~POS=TRUNC
Sök

Stort grattis till Kari som firar 25 år på Kaba (Dormakaba)

Stort grattis till Kari som firar 25 år på Kaba (Dormakaba) ! Vi trodde att det var den 7:e December som Kari på Dormakaba firar 25 år som anställd. (Men det var den 7:e November) Kari har genom alla mina 15+ år varit enormt hjälpsam för alla mina frågor, funderingar, beställningar och fel jag lyckas ställa till med emellan varven när jag beräknat och beställt system från Kaba (Dormakaba).

Kari har ALLTID bemött mig, Jan och Timmy med glädje och skojfriskt humör vilket vi uppskattar mer än vad jag tror Kari själv vet om!

Stort grattis till Kari på Dormakaba

Kari har dessutom gått den extra milen för Kaba (Dormakaba) och aldrig missat att gratta mig på födelsedagar, nya jobb utmaningar och inte minst stöttat mig i min roll som VD för Familjeföretaget.


Därför har vi på Familjeföretaget BC Låsservice AB skickat en liten överraskning till Kari på hans arbetsplats, 25 år är en enorm bedrift och vi som företag vill lyfta Kari för det är en enorm insats och bragd att ha varit anställd så länge som 25 år hos en och samma arbetsgivare, det är en enorm bedrift och vi är så tacksamma för den gedigna erfarenhet som 25 år hos ett företag innebär!


STORT GRATTIS KARI!

Vi ser fram emot fler år av super service och glädjespridning!


Varma hälsningar,

Angelica, Janne och Timmy

Familjeföretaget BC Låsservice AB din lokala låssmed på Ekerö och Mälaröarna


Comentarios


Los comentarios se han desactivado.

Tack för att du följer vår blogg!

bottom of page