G-3M7Z8QEZ0G G-3M7Z8QEZ0G 8220721947
top of page

Här finner du våra inlägg 

Senaste inläggen visas först, du kan dela inlägget på LinkedIn eller prenumerera på blogginläggen genom att ange din e-postadress och klicka på "följ vår blogg"

dator~~POS=TRUNC
Sök

Sommarfesten i Ekerö Centrum blev en succé!

Sommarfesten i Ekerö Centrum blev en succé!

Vi kan bara tacka alla besökare för den här dagens framgång.

Massor av glada besökare, tappra sockervadds säljare, underbart glada butiksbiträden, tårtätartävlings deltagare och så alla andra fina erbjudanden och varma möten.

Islandshästarna och truppen av välorganiserade skötare bidrog till många barns nya kärnminnen, den där gången de fick rida på och se en riktigt häst!

Flertalet av våra äldre boenden kom ut och satt och tittade när hästarna kom gåendes förbi med glada barn på ryggarna.


Hjärtat är varmt och bankar extra för alla som fick en riktigt fin dag tillsammans med oss som slitit för att få ihop den här sommarfesten för er alla!


Stort tack till eldsjälarna i Ekerö Centrums företagarförening och till vår hyresvärd som stöttar oss och ser till så vi kan genomföra dessa aktiviteter i Centrum.


Vi på Familjeföretaget BC Låsservice AB hade hjälp av min sambo Benjamin under dagen och vi fick produkter från Secure Technology Sweden AB så vi kunde visa upp AJAX Systems larmkomponenter under dagen.

Dessutom får vi inte glömma hur stark vi lyser som Yale Installer Partner och Johan hjälpte oss få hem produkterna på hyllan inför den här helgen.Benjamin på sommarfesten i Ekerö Centrum i full gång med att ställa upp Yale och AJAX Systems produkter för marknaden

Benjamin ställer upp produkterna inför dagens sommarfest där vi ska prata digitala lås från Yale, Larm från Yale och larm från AJAX Systems.AJAX Systems produkturval under sommarfesten i Ekerö Centrum

AJAX Systems är toppmoderna och det är riktigt klurigt att få ihop en bild av vad AJAX har att erbjuda så Benjamin byggde raskt ihop en demotavla för att kunna väcka intresse för dessa produkter för den som skyndar förbi vårt lilla bord i gången emellan torgen.


Sjukt smart att sätta vattenstopparen upp och ned, den drog till sig en hel del uppmärksamhet och gav oss en chans att visa såväl AJAX som Yales produkter.Lunk i kring skötte ridning på islandshästarna under dagen och det var ett grymt bra team som kom och styrde upp detta till besökerna i Ekerö Centrum på sommarfesten

Familjeföretaget BC Låsservice AB är stolta över att kunna bistå med hjälp och plats till Lunk i Kring och deras fina islandshästar

Vi på Familjeföretaget BC Låsservice AB tackar alla besökare till sommarfesten för en fantastisk dag

Vi välkomnar nya företagskunden Ryds bilglas till oss på Familjeföretaget BC Låsservice AB och så grattar vi bland annat en kund från Ekerö som bokat installation av sin nya Yale Doorman L3S kodlås med oss i kommande vecka!


Nu ska vi ta lite vila innan veckan drar igång!

Vi kommer ha stängt över midsommar.


Vi kommer arbeta Måndag-Torsdag men stänga tidigare på Torsdag enligt planering då vi inte kommer stänga för semester i Sommar.


Fredag och Lördag håller vi stängt.


Torsdag 20/6 Stänger vi 15:00

Fredag 21/6 Har vi stängt men finns på jouren 08 560 356 66 pris 3500kr/ink moms.

Lördag 22/6 Har vi stängt men finns på jouren 08 560 356 66 pris 3500kr/ink moms.

Söndag 23/6 Har vi stängt men finns på jouren 08 560 356 66 pris 3500kr/ink moms.


Åter igen STORT TACK! Nu planerar vi för midsommarveckan med installationer av passersystem, nya låssystem, larmstyrning, åtgärd efter inbrott, Yale Doorman L3S installation och Nimly kodlås installation.


Ha en fortsatt fin och solig söndag!


Varma hälsningar,

Angelica Jan och Timmy

Familjeföretaget BC Låsservice AB din lokala låssmed på Ekerö och MälaröarnaКомментарии


Tack för att du följer vår blogg!

bottom of page