G-3M7Z8QEZ0G G-3M7Z8QEZ0G 8220721947
top of page

Här finner du våra inlägg 

Senaste inläggen visas först, du kan dela inlägget på LinkedIn eller prenumerera på blogginläggen genom att ange din e-postadress och klicka på "följ vår blogg"

dator~~POS=TRUNC
Sök

Nycklar i järn, gamla 700 cylindrar förvaltaren och Floristhörnan

Nycklar i järn, gamla 700 cylindrar förvaltaren och Floristhörnan. Vilken dag vi har haft hos oss idag!

Morgonen började segt med nackont och pappersarbete men gick snabbt över i flertalet samtal och arbeten i högt tempo.

Bland annat styrde Jan och Timmy servicebilen mot Munsölandet för en Yale Doorman V2N Nödhjälp.

Under tiden fick jag besök av vår Förvaltare som fick en kvittenslista och själv ordnade med sina nycklar på en plats bredvid mig vid skrivbordet.

Gud vad jag saknat att ha sällskap vid skrivbordet, det var riktigt roligt och trevligt så det hoppas jag att vi gör om, Förvaltaren och jag.

När Timmy kom tillbaka var det dags för pappa Jan att åka hem för dagen vilket han gjorde medan Timmy och jag fortsatte jobba.

I boxen hade nyckelämnen kommit så jag kunde göra gamla järn nycklar till en av våra kunder.

Idag blev det nycklar med kopplingar till slott och flärd, de är tunga, vackra och absolut en stor favorit i kategorin roliga låssmedsarbeten.Gamla järnnycklar till ett slott Familjeföretaget BC Låsservice AB din lokala låssmed på Ekerö och Mälaröarna

Chockrosa Sharpie, skjutmått, teckning av nyckeln som ska kopieras, skyddsglasögon, krats och klinga så skapades två nyckelkopior av dessa råämnen på bilden. Sjukt kul det gör jag gärna varenda dag.


Äldre hederlig 700 cylinder tillverkad av Angelica på Familjeföretaget BC Låsservice AB din lokala låssmed på Ekerö och Mälaröarna

I morgon rör vi oss utåt Munsölandet igen där vi hos en helt annan kund ska byta cylinder i altandörren. Vi tackar för detta förtroende och cylindern är tillverkad av mig. Även att lägga gamla 700 cylindrar är roligt när man inte gjort det dagligen på ett tag.

Oavsett cylinder så älskar jag att sitta med musiken i öronen och plocka ihop alla dessa stift, fjädrar och detaljer för att få fungerande cylindrar till våra kunder.

Idag la jag denna och förklarade för min svärmor som var på besök just då hur en cylinder och nyckel fungerar. Idag var det jag som fick lära henne något nytt vilket också var jätteroligt!Alla hjärtans dag dekoration hos Familjeföretaget BC Låsservice AB din lokala låssmed på Ekerö och Mälaröarna

I slutet på dagen såg jag på Floristhörnan Ekerös Instagram dessa fina hjärtan på pinnar för växter eller annan dekoration. Jag gick därför upp (Floristhörnans golv är vårt tak) och köpte dessa två som nu sitter i vår fina Garderobs blomma som stormtrivs hos oss i vår fina butik.


Nu väntar vila och Alvedon då jag lyckats klämma någon nerv i nacken.

I morgon kommer Peter som folierar våra bilar och trycker våra kläder på besök.

Vad vi pysslar ihop får ni snart se!


Trevlig kväll


Varma hälsningar,

Angelica, Jan och Timmy

Familjeföretaget BC Låsservice AB din lokala låssmed på Ekerö och Mälaröarna

Comments


Commenting has been turned off.

Tack för att du följer vår blogg!

bottom of page