top of page

Här finner du våra inlägg 

Senaste inläggen visas först, du kan dela inlägget på LinkedIn eller prenumerera på blogginläggen genom att ange din e-postadress och klicka på "följ vår blogg"

dator~~POS=TRUNC
Sök

Man ska ha roligt på jobbet

Man ska ha roligt på jobbet, det är viktigt.

Alla definierar "roligt" på olika sätt men jag tror vi kan enas om att det på något sätt ska infinna sig en varm, positiv känsla inom var och en för att man ska kunna känna att något är "roligt".


Den här veckan har bjudit på många skratt och varma möten, såväl som i vår butik som ute hos er kunder och det har verkligen varit en rolig arbetsvecka hitintills!


Inventeringen är på sin sluttamp med två dagar kvar (fredag och lördag) sen är det vår fulla avsikt att lämna över den till redovisnings byrån.


Måndagen skyndade vi emellan arbeten på centrala Ekerö. Montering av dörrstängare samt nya cylindrar skruvades hos olika företagskunder.

Den ena kunden är ny för i år för oss (även om det är en kund som vi haft tidigare om åren). Denna kund kontaktade oss via formuläret på hemsidan och inom nån timma satt de nya låsen på plats. Det är en av fördelarna med att vi har ökat vår tillgänglighet för er kunder ute i vår natursköna kommun!


Tisdagen bjöd på en altandörr med ett krånglande och glappt handtag som behövde omsorg och tillsyn. Låssmed Timmy med sin kunskap och sitt vana handlag hjälpte kunden så altandörren nu helt slutat krångla och handtaget lär inte lossna igen i första taget vilket var ett av problemen som kunden upplevde.

Resten av Tisdagen gick i inventeringens tecken och här är jag väldigt pådrivande, det ska bli klart och ordning och reda bland 42-års produkter, delar och "bra att ha" lådor.

Dessutom hann jag återskapa min bonusdotters nya ring hon fick av farmor nästan helt till den ursprungliga runda form den hade innan den lyckats bli deformerad. Utsidan lyckades jag putsa upp och ett litet jack lyckades jag nästan helt utplåna.

Onsdagen gick vi hårt in för inventeringen samtidigt som far och son Carlsson fick åka en vända till färingsö och en a våra långtida kunder för att kika på deras låssystem. Dessutom var det dags att planera och boka in arbeten för nästa vecka och veckan som kommer därefter.


Torsdagen var minst sagt hektisk.


Vi kickstartade dagen med besök av Beslagsgrossisten och vår långtida säljare.

För mig var det ett varmt återseende och åren som gått avhandlades i tur och ordning.


https://www.beslagsgrossisten.se/

Idéer utbyttes, mer allvarsamma saker avhandlades och många frågor ställdes.

Alla fick vi bra svar på och i allas våra ögon brann en glimt av hur fantastiskt det är att vi år efter år möts och att värdegrunder, personligheter och glädje för våra arbeten och kunder fortfarande brinner med en outtröttlig låga.

Vi styrde sedan mot centrala delarna av Ekerö för ett gratis hembesök där vi bedömde vad man borde göra med en dörr och dess lås för att lösa problematik med låset.

Sen var det lunch och efter lunchen var det Drottningholms tur att besökas där ett lås byttes och kompletterades för att uppnå låsklass 3.


Hela dagen idag bar vi på värmen från mötet med vår leverantör Beslagsgrossisten och dessa möten är verkligen något vi värdesätter högt hos oss.

Det är så roligt att ni tar er tid att besöka och prata med oss!


I morgon kavlar vi upp ärmarna och ska bland annat byta gångjärn (om dessa hinner leveraras, har ej fått dessa idag) och så ska den där inventeringen bli helt klar. Morgonen startar dock i butiken tillsammans för pappa och mig medan Låssmed Timmy uträttar privata ärenden, han är dock tillbaka strax innan lunch igen.


Nu är det dags för mig att stänga datorn för denna kvällen.


Vi önskar er alla varmt välkomna till vår butik under våra öppettider:

Måndag - Torsdag 09:00 - 18:00

Fredagar 09:00 - 17:00

Lördagar 10:00 - 15:00


Jourlåssmed Ekerö bild från butiks tv hos Familjeföretaget BC Låsservice AB din lokala låssmed på Ekerö och Mälaröarna

Bild från vår butiks tv


Söndagar och röda dagar har vi stängt.

Detta betyder att vi har stängt 1/5 samt 9/5 under Maj månad 2024.

Jouren finns dock alltid på 08 560 356 66


Vi ser fram emot att träffa er under fredag och lördag denna veckan!


Glada hälsningar,

Angelica Carlsson tillsammans med pappa Jan och lillebror Timmy,

Familjeföretaget BC Låsservice AB din lokala låssmed på Ekerö och Mälaröarna
Comments


Tack för att du följer vår blogg!

bottom of page