G-3M7Z8QEZ0G G-3M7Z8QEZ0G 8220721947
top of page

Här finner du våra inlägg 

Senaste inläggen visas först, du kan dela inlägget på LinkedIn eller prenumerera på blogginläggen genom att ange din e-postadress och klicka på "följ vår blogg"

dator~~POS=TRUNC
Sök

December och snön klär gatorna

December och snön klär gatorna medan vi fortsätter jobba på.

Denna veckan ska vi ta beslut om öppettider under julen.

Sedan får vi se hur bygget fortskrider och hur mycket som kommer vara kvar att göra.

Inför Januari har vi massor som behöver göras, nya prislistor ska läsas in då dessa börjar gälla redan 1:a Januari. Det fick vi veta i slutet av veckan som passerade.

Nya ASM ska installeras och jag planerar för att det kan bli lite tekniska problem innan installationen är klar.

Serverbytet för nyckelmaskiner och våra dagliga arbetsprogram tänker vi genomföra en dag då vi valt att ha stängt i butiken under jul.

Det betyder dock inte att vi inte arbetar fulla dagar med de installationer, serviceuppdrag och andra uppdrag som kommer in.

När vi byter till server kommer system som kassa, nyckelmaskiner m.m. inte att fungera. Det kan ta 20 minuter eller en hel dag. Man vet aldrig med teknik så det ska synkas med våra leverantörer så deras support finns tillgänglig när och om vi stöter på problem.


Fredag, Lördag och Söndag tillbringades i butiken för förberedelser till att pynta inför julmarknaden, vara på plats under julmarknaden, städa efter julmarknaden samt mäta och planera klart kring ombyggnationen så den slutförs så snart som möjligt.

Benjamin mätte upp för MDF skivor, lister och klurade ut hur vi kan maskera de inte så tilltalande rören vi har i taket på grund av att vi har en källarlokal.

I fönstret står Tomten och flickan omgärdade av nycklar som dekoration, lite glitter och en urgammal jul girlang som behöver bytas ut till nästa år då den gjort sitt. Men det är ett vackert skyltfönster att titta på.Familjeföretaget BC Låsservice AB din lokala låssmed på Ekerö och Mälaröarna

Lucka 3 i Bueno kalendern var en vanlig Bueno mini.

Väldigt gott och väldigt mysigt att avsluta dagen med julkalender som vi gjorde igår.

Idag gick vi upp 05:00 och började med avsnitt 4 av Trolltider, kalendrarna sparar vi till ikväll.Uppdateringar följer i veckan och nästa händelse är Lucia, då kommer de finnas glögg och pepparkakor hos oss i butiken den 13:e December (nästa Onsdag).


Glada hälsningar,

Angelica VD,

Familjeföretaget BC Låsservice AB din lokala låssmed på Ekerö och Mälaröarna

Comments


Commenting has been turned off.

Tack för att du följer vår blogg!

bottom of page