G-3M7Z8QEZ0G G-3M7Z8QEZ0G 8220721947
top of page

Här finner du våra inlägg 

Senaste inläggen visas först, du kan dela inlägget på LinkedIn eller prenumerera på blogginläggen genom att ange din e-postadress och klicka på "följ vår blogg"

dator~~POS=TRUNC
Sök

BC Låsservice AB byter VD Glädjande nyheter från BC Låsservice AB!

Till att börja med börjar vi blicka framåt. Det gör vi bland annat med att BC Låsservice AB byter VD.

Sommaren har gett oss som familjeföretag tid för reflektion och tid till att bestämma vad som kommer härnäst.


BC Låsservice ab byter VD
BC Låsservice AB

Vi välkomnar därför min dotter, Angelica Carlsson som BC Låsservice AB:s nya VD. Angelica kommer att ta över medan jag själv finns tillgänglig ungefär 2 timmar om dagen. Min son Timmy, tillika Angelicas yngre bror kommer finnas kvar som låssmed. Angelica kommer med en hel del förändringar, men vi som företag försäkrar er kunder om att det är för ett hållbart arbete inför företagets framtid, vi kommer alltså finnas kvar men med ny ledning i form av Angelica.


Angelica har tidigare arbetat 7 hela år på BC Låsservice AB. Hon startade redan 2008 som lärling och lämnade för nya utmaningar 2015. Sedan dess har hon arbetat på både Axema Access Control och RCO. Dessutom har hon varit hos våra branschkollegor Vällingby Låsservice AB, Alviks Lås AB och Nokas/Avarn.


Så nu när sommaren går över till höst och höst till vinter hoppas vi att ni hänger med på Angelica, Timmys och mitt äventyr med att digitalisera och modernisera BC Låsservice AB utan att ändra våra värderingar och vår service.


Välkomna till oss och välkommen Angelica!

Comments


Commenting has been turned off.

Tack för att du följer vår blogg!

bottom of page