G-3M7Z8QEZ0G G-3M7Z8QEZ0G 8220721947
top of page

Här finner du våra inlägg 

Senaste inläggen visas först, du kan dela inlägget på LinkedIn eller prenumerera på blogginläggen genom att ange din e-postadress och klicka på "följ vår blogg"

dator~~POS=TRUNC
Sök

Angelica berättar

Angelica berättar om vad hon gjort den här veckan och vad som kommer ske de sista två dagarna innan helgen.


Kan du berätta vad du gjorde i måndags?

Till att börja med har vi i måndags arbetat hårt med flytten av inventarier inför ombyggnationen i butiken. Samtidigt har vi hållit öppet och varit tillgängliga under tiden. Det gör såklart att vi stoppar och startar mycket av bygget så snart vår service önskats.

Hur såg tisdagen ut?

Oj, ja det var ju då som jag fick signa det nya avtalen gällande företags telefonin med Telia. Sedan var det mycket administrativt arbete.

Nu är vi framme och onsdagen har passerat, vad har hänt idag?

Vi hade besök av elektrikern mitt på dagen som hjälpte oss med allt vi behövde för att flytta kassan och tillhörande möbler.
Elhjälpens logo på företagsbilen


En av våra leverantörer har fått bollen att ta fram butiksinredning som passar vår butik och visionen vi har för bygget. På måndag sker mötet och så snart det bara går bör avtal skrivas på och beställningar göras.

Hur mår du?

Jag mår bra, det är första gången i mitt liv som jag driver ett eget företag på egna ben och som dessutom funnits i 41 år. Jag fick inte komma in och göra allt nytt eller börja på 0 utan här finns kunder, förväntningar, inventarier, inventarier fossiler och en hel del annat att leva upp till. Jag tror att det kan vara betydligt mer krävande att kasta sig in i nått som har sådana anor som vårt familjeföretag än om jag startat upp helt från början.
Båda typerna av verksamheter har sina utmaningar vill jag dock förtydliga.

Du behövde avbryta tisdagens arbete och åka hem, för att få svar för oss som undrar, hur mår du nu?

Ja, såklart förlåt. Självklart betyder gårdagen att kroppen talar om att balans krävs i vardagen. Att äta och sova ordentligt är viktigt för att kunna hålla det höga tempo som jag gör och samtidigt må bra. Det medför att Jan och Timmy håller ställningarna utan mig i morgon torsdag då jag fått order om att vila. Om jag kan hålla mig till det eller inte återstår att se... ;)

Till sist, vad kan era kunder, leverantörer och läsare förvänta sig komma resten av veckan?

Åh det här tycker jag är jättekul! Vi kan nog alla förvänta oss något typ av "innan" inlägg från butiken i det stadie som de kommer befinna sig i tills nya butiksinredningen kommer. Vi kommer även skänka bort en soffa via lokala grupper på Facebook. Sen kommer nya sidor till hemsidan att byggas för företag och BRF/Samfälligheterna och publiceras innan veckans slut.

Förutom elektrikern och framstegen med bygget, är det något mer som du vill passa på att berätta?

Ja! Jag kan berätta att Agge som tidigare drev (Nyströms Plåt & Smide) tillsammans med sin man Uffe, passade på att komma förbi butiken idag för att krama om mig och önska mig lycka till. Det tycker jag var jätteroligt!

Angelica verkar vara lika förväntansfull och ivrig inför framtiden som alla som följer familjeföretaget BC Låsservice AB resa med henne, pappa Jan och lillebror Timmy.


Fortsätt följa trion på LinkedIn och håll er uppdaterade med senaste nytt från din lokala låssmed på Ekerö och Mälaröarna.


Comments


Commenting has been turned off.

Tack för att du följer vår blogg!

bottom of page