top of page

Här finner du våra inlägg 

Senaste inläggen visas först, du kan dela inlägget på LinkedIn eller prenumerera på blogginläggen genom att ange din e-postadress och klicka på "följ vår blogg"

dator~~POS=TRUNC
Sök

Överrasknings besök, Yale Doorman L3S installation, cylinderläggning och organisering

Överrasknings besök, Yale Doorman L3S installation, cylinderläggning och organisering en fullspäckad dag hos vårt Familjeföretag.


Vi startade dagen med att kika på att byta ut ett äldre kodlås eller reparera det. Då vi förvisso verkligen värdesätter de nya och uppdaterade kodlåsen på marknaden ska vi enligt vår interna miljöpolicy i första hand försöka reparera och underhålla för längsta möjliga hållbarhet.

I morgon åker vi därför tillbaka och gör ett försök till reparation med hållbarhet i fokus.


Dagen rullade över till en Yale Doorman L3S installation på Ekerö och så lämnade vi offert för en Yale Doorman Classic installation med APP i Brommaområdet.


Under tiden som morgonens arbeten fortlöpte la jag cylindrar och sorterade upp våra servicedetaljer i både stiftlådan och cylinderskåpen. Nästa vecka går inventeringen av stapeln samtidigt som påsken kommer firas på vår undersköna ö-handelsplats Ekerö Centrum.


Mitt på dagen kom Dormakabas säljare Jesper på besök hos oss.

Det var inte ett inbokat möte utan skedde mer spontant och var varmt uppskattat av oss.Dormakaba på besök hos Familjeföretaget BC Låsservice AB din lokala låssmed på Ekerö och Mälaröarna

Nu ser vi fram emot lite nytt marknadsmatereal och hoppas verkligen på att det finns något nytt att hänga upp från dem!

Dessutom älskar vi våra kaffekoppar från Dormakaba och vem vet vad vi får för material av vår nya Dormakaba representant Jesper.

Jag passade på att skicka värmande hälsningar till Kari och Eero som även dom jobbar på Dormakaba.


Dagen rullade på med att hjälpa kunder i vår butik, prata om klassningar av lås och larm samt att plocka och organisera efter och under ombyggnationen på kontorsdelen som snart är klar den med!


Nu ska jag vila upp mig för en minst lika uppbokad morgondag som dessutom råkar vara min födelsedag.


Glada hälsningar

Angelica Jan och Timmy

Familjeföretaget BC Låsservice AB din lokala låssmed på Ekerö och Mälaröarna


Comments


Commenting has been turned off.

Tack för att du följer vår blogg!

bottom of page