top of page

Ert företag kan känna sig säkrare med oss

I över 40 år har Jan Carlsson hjälpt företag med lås och säkerhetsprodukter. Kunskapen hos oss är gedigen och vi delar mer än gärna med oss av dessa samtidigt som ni via våra Serviceavtal kan känna er trygga i att er verksamhet kan bedrivas utan allvarliga störningar eller felande lås.

Det säkerhetsbehov du har samlat hos en leverantör

Familjeföretaget BC Låsservice AB din lokala låssmed på Ekerö och Mälaröarna
Familjeföretaget BC Låsservice AB din lokala låssmed på Ekerö och Mälaröarna

Du kan alltid ringa till oss direkt med dina frågor och funderingar 0856033403

Installation och service

Borra bitar

Installation

Kraven för lås hos verksamheter varierar kraftigt beroende på verksamhetens ändamål. Kraven kan dessutom förändras från det ena året till det andra. Vårat jobb är att se till så era lås och säkerhetslösningar uppfyller de krav som ställs på er verksamhet.  Våra förslag fokuserar på hållbara och långsiktiga säkerhetslösningar, anpassade efter vad vi får veta om er verksamhet.  Därför utför vi enbart installationer där du som kund har de underlag och den information ni behöver för att fatta rätt beslut, det beslut som kommer gynna ert företag på bästa sätt.

Hårdvara Verktyg

Service

Verksamheten ni bedriver ska inte störas av felande lås, dörrar eller fönster som inte går att stänga, eller andra säkerhetslösningar som inte fungerar önskvärt. Oavsett vem som har installerat säkerhetslösningarna hos er kan vi hjälpa er när problemen uppstår eller om ni behöver byta ut skadade/vandaliserade säkerhetslösningar. Vår gedigna erfarenhet gör att vi klarar av såväl mekaniska, elektroniska eller digitala problem.

Hårdvarulager

Lager för lås och servicedetaljer

På vår adress Mälarö Torg 14A finns vår butik som såväl kontor och lager. Vi har lagerfört de vanligaste förekommande låsbehören, låshusen och detaljerna. Dessutom lagerför vi över 1600 nyckelämnen för allt från dragkrokar till små skåp, element, fönster, vattenutkast och dörrar.

Avtal, system och skyltar

Två män sitter framför varandra

Serviceavtal

Vi sträcker ut vår hand och erbjuder er ett Serviceavtal hos oss för att ni helt ska kunna känna er trygga i att ni får en Låsaktör med rätt kompetens, som finns lokalt på Ekerö och som värnar om just er och er verksamhet.  Årliga revisioner, rabatter och garanterade inställelse tider är några av fördelarna med våra Serviceavtal.  I det kompletta serviceavtalet har ni dessutom tillgång till jouren 24/7 med kraftigt reducerade priser för akut arbeten och jourarbeten.

Nycklar på Ring

Låssystem

Har ni en annan servicestation för lås och cylindrar hos en branschkollega till oss? Inga problem! Du som kund och systemägare får när som helst flytta ert låssystem till den servicestationen ni önskar. Vi tar gärna över era låssystem från branschkollegorna eller skapar nya låssystem tillsammans med er.

laserskärning

Graverade skyltar

Vi kan erbjuda graverade skyltar via vår samarbetspartner Skyltboden på Färingsö. I vår butik på Mälarö Torg 14A finns en demotavla med olika skyltexempel. Det går bra att beställa direkt från skyltboden eller via oss. Vlkommen in eller kontakta någon av oss för frågor gällande skyltar och gravering.

Anledningar att välja oss

Mötesbord i fågelperspektiv

Starka samarbeten

Vi kan mycket, massor till och med men vi samarbetar med såväl andra låssmeder som larminstallatörer och elektriker. Allt för att vi vill kunna erbjuda företag och tjänster som vi själva litar på och använder.

Kvalitetstid

Starka värderingar

Våra värdegrunder är anledningen till att kunskapen gått i arv. Hur man bemöter behov, med marknad och vilka lösningar som på riktigt är vad just er verksamhet behöver är A och O för oss. Vi säljer inte lösningar vi själva inte tror på och vi säljer inte lösningar som din verksamhet verkligen inte behöver.  Öppenhet, Ärlighet, att gynna lokala företag på Ekerö och att leverera förstklassig service och kvalitét är vad vi strävar efter dagligen.  För oss är säkerhet är inte bara ett ord eller motto, vi är säkerhet.

Gamla böcker

Kunskap

Över 40 år och många varierande arbeten har byggt en enorm kunskapsbank. All kunskap sitter dock inte enbart hos Jan. Här har kunskapen gått i arv och generation 2 har redan hunnit få över 10 respektive 15 år i säkerhetsbranschen. Kunskapen förs vidare och det gör även företagets värderingar.

Kontakta oss för offert och behovsanalys.
Fråga hellre flera frågor, än inga alls.

bottom of page